LinkedIn

Volwassenen

Als je behoefte aan wat extra ondersteuning
Ervaar je problemen of moeilijkheden in het dagelijkse leven dan zou de ambulante hulpverlening van de Bemoediging iets voor jou kunnen zijn. Wij bieden namelijk ondersteuning aan in je eigen woon- en leefsituatie.
Deze ondersteuning kan op elk levensgebied zijn. Te denken valt aan structureren van de dag, financiën, sociaal functioneren, dagbesteding of zingevingsvragen. Samen met jou stellen we een zorgplan op en ondersteunen je, zodat jij je persoonlijke doelen kan halen. Het kan zijn dat we wekelijks bij je langskomen om te bespreken hoe het gaat, maar soms is er meer nodig en maken we extra afspraken om je te kunnen begeleiden (maatwerk). Het kernwoord in onze begeleiding/coaching is dat we het graag “Samen” met jou doen, juist in tijden dat je moeite ervaart.

Jong-volwassenen
Zo rond het 17e jaar begint een tiener langzaam richting (jong)volwassenheid te groeien. Jongvolwassen leeftijd is ongeveer van 18 tot 23 jaar. Veel jongvolwassenen voelen steeds meer de vrijheid om regie te gaan nemen over hun eigen leven en toekomst met de daarbij komende verantwoordelijkheden. Maar er kunnen omstandigheden zijn dat je tijdelijk extra ondersteuning kan gebruiken, dan denken we graag met je mee!
Maar het kan ook zijn dat je een Licht verstandelijke beperking met bijvoorbeeld Autisme (ASS) of AD(H)D hebt. De Bemoediging heeft veel ervaring met deze doelgroep en begeleidt en coacht je graag op weg naar volwassenheid waarin je steeds meer zelf de regie over je eigen leven krijgt.
Deze vorm van begeleiding doen we in jouw eigen leefomgeving en kan in combinatie met gezinsbegeleiding.

Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Neem contact op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vul hier je naam en e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.