LinkedIn

Wij zijn stichting de Bemoediging

De Bemoediging is opgericht door Arjan Baan en John van Ommen. Wij zijn er om je te helpen en te ondersteunen wanneer je het moeilijk hebt. Dit doen wij met professionele zorg en begeleiding.

John heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden en ondersteunen van (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Ook binnen jouw gezin kan hij van extra steun zijn. John is getrouwd en vader van drie dochters en hij woont in Putten. Hij speelt nog graag een potje voetbal bij de 35+ van SDCP. Op zondag gaat hij het liefst naar een kerkdienst van Mozaiek033 in Nijkerk.

Arjan is ook vader van drie dochters. Hij woont in Rijssen met zijn vrouw Miranda. Als ervaringsdeskundige weet hij hoe het voelt om geen zin in het leven te hebben. Hoe het is om zorgen te hebben over werk en financiën. Hoe je relatie het in deze moeilijke tijden kan overleven. Ook in zijn zoektocht of er meer is tussen hemel en aarde kan hij je helpen jouw antwoorden te vinden. Zo helpt hij mensen tijdens de Alpha-cursus.

John en Arjan hebben elkaar leren kennen op de Christelijke Hogeschool Ede, zijn sindsdien als vrienden aan elkaar verbonden. Samen hebben zij het diploma Social Work behaald. John met het uitstroomprofiel gehandicaptenzorg en Arjan is als Jeugd- en gezinsprofessional bij het SKJ geregistreerd (140015100).

Wil je meer over ons weten? Wij kijken uit naar je bezoek!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vul hier je naam en e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.